Red: a jövőben minden jobb lesz!

A holografikus kijelzővel és H4V 3D kamerákkal szerelt Red Hydrogen One okostelefon a jókora késés után elhasalt, a vállalat a kínai bérgyártót okolja.

A piac legizgalmasabb készülékének ígérkezett, aztán hosszú-hosszú hónapok csúszása után a pár év egyik legnagyobb csalódása lett a Red Hydrogen One okostelefon, amely nem csak H4V 3D felvételek készítésére alkalmas elő- és hátlapi kameráival, maga a megjelenítő a 2D mód mellett holografikus, 3 dimenziós működésre is alkalmas, amit kétségtelenül különleges volt élőben megcsodálni, ám azért a képminőség hagyott kívánnivalót maga után. Már a kijelzőé, de a tesztek szerint a kamerák szintén nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, pedig éppen ez a Red profi digitális filmfelvevőkkel foglalkozó cég erőssége.

A Hydrogen One szemből, 2D-s tartalmat megjelenítve
A Hydrogen One szemből, 2D-s tartalmat megjelenítve [+]

Jim Jannard a vállalat részéről az ODM-et, azaz a kínai gyártópartnert okolja, amely a mechanikus részek és a hardver megfelelő összehangolásáért felelt, mielőtt az összeszerelésre a Foxconn üzemeiben sor került. Jannard az utóbbival maradéktalanul elégedett volt, a lecke pedig úgy tűnik, az, hogy nem érdemes a tervezés és a gyártás kritikus pontjait külső félre bízni. A Red állítja: tanult a dologból, és terítéken van a Hydrogen Two fejlesztése, aminek megrendelésekor a Hydrogen One tulajdonosai kifejezett előnyt élveznek majd. Kérdés persze, hogy ha lesz folytatás, sikerül-e vele visszaszerezni az eleve kevés érdeklődő bizalmát, amihez azért több szögből is jól látható holografikus megjelenítőre és előnyösebb fotó- és videominőségre lesz szükség.

  • Kapcsolódó cégek:
  • RED

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés