Redmi 7 újrakeverve

A Redmi Y3 csak nevében és a szelfikamera felbontásában újdonság. Minden mást már ismerünk Redmi 7 címszó alatt.

A Xiaomi Indiában mutatta be a Redmi 7 minimálisan módosított változatát, ami az ottani piaci igényeknek megfelelően komolyabb előlapi kameraképességeket jelent. Az Y3 specifikációja tökéletesen megegyezik a Redmi 7-tel, kizárólag a csepp alakú szigeten helyet foglaló 8 megapixeles kamerát cserélték egy 32 megapixeles, f/2,25 apertúrájú egységre elektronikus stabilizálással és AI jelenetérzékeléssel.

A hátlapi 12 + 5 megapixeles kamerarendszer maradt, meg egyébként minden más is. Ez Snapdragon 632-es szettet jelent 3 vagy 4 GB rendszermemória és 32 vagy 64 GB belső tárhely mellett, ami dedikált slotban bővíthető két SIM kártyás használat esetén is. Érdemes kiemelni a 10 wattos gyorstöltést, a jack csatlakozót és az infravezérlőt is, ami a Redmi 7-ben is megtalálható. Az árakat minimálisan emeli a kamera-csere, az Y3 3/32 GB-os verzióban 41 ezer forintba kerül Indiában, míg a 4/64 GB-os variáns 49 ezer forintnak megfelelő rúpiába.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Redmi 7

    A Xiaomi-féle, most már önálló márkaként működő Redmi ismét megmutatja, hogy mennyire jól felszerelt mobil fér bele ma egy 100 dolláros keretbe.

Hirdetés