Régi Realme frissült új Androidra

A Realme 2 Pro Android 8.1 Oreóval startolt el, és eljött az idő a második szoftveres generációváltásra, gyártói köntösben.

Bár kétségtelenül a Snapdragon 865-tel szerelt X3 a nap Realme-vel kapcsolatos híre, mindig jó beszámolni egy régebbi modell szoftveres modernizálásáról, ezúttal pedig az egyik első Realme telefon a soros, hogy az aktuálisan elérhető legfrissebb Androidot OTA telepítőcsomag formájába megkapja.

A Realme 2 Pro 6,3"-es FHD+ panellel, apró kameracseppel, dupla hátlapi lencserendszerrel és Snapdragon 660-nal mutatkozott be közel két éve, és akkor még Android 8.1 Oreón alapuló Color OS-t futtatott. Azóta viszont már a BBK-s márkának is van saját variációja az androidos felületre Realme UI néven, a 2 Pro ezt pedig az Android 10-zel egyetemben kapta meg.

Előzmények

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

  • Android 10-re frissít és Android 11-ről beszél a Realme

    A Realme XT a második telefon a márkától, amely friss Androidra és egyéni Realme UI köntösre vált. Legalább hat készülékre érzik Android 11 a későbbiekben.

  • Bemutatkozott a Realme 2 Pro

    Gyémánt-textúra helyett ezúttal egyszerűbb megjelenést alkalmazott az Oppo almárkája, a specifikáció és az árazás pedig biztató.

Hirdetés