Rejtélyes Huawei bukkant fel

A TENAA gyakorlatától eltérően sajnos ezúttal semmiféle adat nem derül ki a specifikációt illetően, a készülékről készült képek azért néhány dolgot elárulnak. Például a kijelző képaránya minden bizonnyal 18:9-es lesz, így az ujjlenyomat-olvasó szükségképpen a hátlapra kerül, nem mintha a Huaweinél nem lenne gyakorlat a gesztusvezérlési funkciókkal is felszerelt biometrikus szenzor hátlapi tájolása.


[+]

A készülék kódszáma azt sejteti, hogy a FIG-AL00 megnevezésű modell a kínai belpiacra készül, tekintve, hogy a tipológia jellemzően a Kínában forgalmazni szánt készülékeknél jellemző, ugyanakkor egyáltalán nem kizárt, hogy a tényleges megjelenéshez képest eltérő néven, vagy brand alatt mindenhol elérhető lesz a Huawei nyújtott képernyős, feltehetően középkategóriás megoldása. Amennyiben a feltételezéseknek megfelelően a FIG-AL00 valóban a Huawei Enjoy 7s lesz, úgy ennek, mármint a nemzetközi forgalmazás esélye exponenciálisan nő.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei Enjoy 7 Plus

    Értelemszerűen nem az év legjobban várt mobiljáról beszélünk, de az erős akkumulátor, a nagy kijelző, a takarékos hardver és a kedvező ár kombinációja hálás lehet.

Hirdetés