Remek dizájnt kínál az új Honor 8Xb

És 50 megapixeles szelfikamerát dedikált segédfénnyel, de a full HD AMOLED panel se rossz, az 5G-ért viszont kár.

Újabb ismerőst mutatott be a hazai piacon a Honor az X8b formájában, ami remek dizájnnal, AMOLED panellel PWM fényerőszabályozással és 50 megapixeles előlapi kamerával száll versenybe. Az X8b 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású megjelenítője nem csak 90 Hz-es képfrissítést kínál, de az előlapi kamerát LED segédfény egészíti ki, az eleve kissé terebélyes szenzorkapszulát pedig a Magic Capsule értesítés- és állapotjelző funkció egészíti ki, ha már úgyis ott a két hardverelem.


[+]

Lényegében ezek az itthon 109990 forintos áron bemutatott X8b legfőbb képességei, illetve a zöld színváltozat nyomott mintás műbőr burkolata, ami igen friss megjelenést kölcsönöz az amúgy igen szerény eszköznek. A Snapdragon 680-as szettől csak 4G adatkapcsolatra telik, cserébe belefért a 8 GB virtuálisan bővíthető RAM és a 256 GB-os belső tárhely. A hátlapi főszenzor egy 108 megapixeles ISOCELL HM6 a Samsungtól, ezt egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység és egy makrókamera kíséri, tölteni pedig akár 35 wattos teljesítménnyel is lehet a 4500 mAh kapacitású telepet, amennyiben szerzünk egy kompatibilis adaptert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Tartja az árát a Honor X7b

    Már nálunk is megvásárolható a Honor legkedvezőbb, belépő szintű ajánlata, a hazai ár alig módosult a már ismert, eurós összeghez képest.

  • Remekül néz ki a Honor új belépője

    Specifikáció szempontjából elég visszafogott, de azért a minőségi panelen és a bőséges tárhelyen nem spóroltak.

Hirdetés