Rendereken a OnePlus 11 Pro

Jövő év elején érkezhet a telefon, egy korai prototípus alapján mutatják meg renderképek, mire lehet számítani.

Az OnLeaks jóvoltából kerültek fel az internetre rajzok arról, miként nézhet ki a OnePlus 11 Pro. Mint azt látni lehet, a hátlapi kamerafogat kicsit más alakot ölt, kicsit a OnePlus 7T-t idéző kerek formában rendeződik majd a három szenzor. Visszatér a renderek alapján a némító kapcsoló is, ami a OnePlus 10T-ből valamiért lemaradt, pedig a márka egyik legfontosabb jellemvonása volt. A képek egy korai prototípus nyomán készültek.

Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro.Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro. Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro. (forrás: SmartPrix / OnLeaks) [+]

A hátlapi Hasselblad felirat arra enged következtetni, hogy a BKK csoport márkáin belül a OnePlus és az Oppo megosztják egymás közt a svéd kameragyártóval közösen kifejlesztett szoftveres technológiát csúcstelefonjaikhoz. A Hasselblad-együttműködés egyébként három évre szól hivatalosan.

A OnePlus 9-nél kezdődött, a 11-ben még biztosan marad a Hasselblad-kollaboráció.
A OnePlus 9-nél kezdődött, a 11-ben még biztosan marad a Hasselblad-kollaboráció. (forrás: SmartPrix / OnLeaks) [+]

A pletykák a hardvert illetően csak a Snapdragon 8 Gen 2-t említik konkrétan, illetve azt, hogy a cégtől várható egy eszköz ezzel az SoC-vel már 2022 végén. Ez vélhetően a kínai premierre utal, szóval a 10 Pro által bejárthoz hasonló út előtt állhat a 11 Pro is: 2022 végén bemutató és Kínai megjelenés, majd 2023-ban nemzetközi start. Valamikor. Majd megírjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés