Rengeteg LG G6 renderkép!

Az Amazonon már előrendelhető a Ringke által az LG G6-hoz gyártott védőtok, a képeken persze a feltételezett csúcskészülék a lényeg. Az LG Style-ról is felbukkantak fotók.

Lassan tényleg mindent tudni vélünk az MWC-n bemutatásra kerülő LG csúcsmodellről. Az LG G6-ról napmint nap szivárognak ki információk, valamint egyre több renderkép kerül elő, ezúttal a Ringke jóvoltából. Az Amazonon felbukkanó képanyag nyilvánvalóan a már előrendelhető Ringke tokot próbálja minden irányból és szögből megmutatni, ennek viszont kellemes velejárója, hogy a készülék is remekül látszik. Tehát feltételezhetjük, hogy az alábbi LG G6-ról készült renderképekenek valóban van némi közük a valósághoz, bár a szokatlanul lekerekített panel érdekes.


További képek a galériában!

Nem csak a védőtok az egyetlen kiegészítő, ami ma felbukkant, az LG 2.0-s Android Weart futtató, lényegében referenciaórájáról is megtekinthetünk egy szokás szerint vacak minőségű, alulexponált, fotót. Jobban mondva a csomagolásról, aminek az elején maga az óra díszeleg. Szintén galéria!


(forrás: Amazon) [+]

Update: Úgy tűnik, a Spiegen is ugyanazzal a renderrel dolgozik, mint mindenki más, záporoznak a védőtokok a hivatalosan még be sem mutatott LG G6-hoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés