Részletes specifikáció és videó az Alcatel 3V-ről

Ismét Quandtnak köszönhető, hogy aránylag nagy valószínűséggel, nagyjából mindent megtudtunk az Alcatel 3V-ről jóval a barcelonai bemutató előtt. A specifikáció eddig sem volt teljes rejtély, úgy tűnik, hogy helytállóak voltak a korábbi információk. Az Alcatel a CES-en mutatta be új termékportfólióját, amelynek Quandt 3V nevű tagjáról kerített egy eléggé hivatalosnak tűnő promóciós videót, illetve egy teljes és részletes listát a termékadatokról. A 3V nem lesz egy erőmű, cserébe modern megjelenésre és dupla hátlapi kamerarendszerre számíthatunk. Viszont bízunk benne, hogy a lapkakészlet tévedés.

A termék adatlapja szerint az Alcatel 3V-t a MediaTek 8735-ös szettel szerelik, ami igen kiábrándító lenne, tekintve, hogy a négy, maximum 1,4 GHz-es Cortex-A53-as magokkal dolgozó SoC 2015-ös konstrukció.  Ennél még a korábban felvetett MT6737T is meggyőzőbb. A 2 GB rendszermemória és 16 GB belső tárhely maradt, dimenziók tekintetében pedig 162 x 76 x 8,05 milliméterre és 155 grammra számíthatunk, amiben egy 3000 mAh-s telepet helyeztek el.


[+]

A hátlapi dupla kamerarendszer egy 12 és egy 2 megapixeles segédszenzorból áll, valós idejű portré móddal, a szoftver viszont 16 megapixelre interpolálja az eredményt. Az előlapi egység 5 megapixelt tud hivatalosan, amelyet 8 megapixelre húz fel a rendszer, LED villanó pedig mindkét oldalra jutott. A 2160 x 1080 pixel felbontású IPS panel 18:9-es képarányú, így az ujjlenyomat-olvasó hátul keresendő, de választhatjuk az arc alapú feloldást is. Az Android Oreóval várható eszköz 189 eurós (58 ezer forint) áron került a Amazon kínálatába.

Előzmények

Hirdetés