Részletes videó az elkészült iPhone 6-ról

Az iPhone 6 hivatalosan még továbbra sem létezik, hiszen a startjára egészen jövő hét keddig várni kell, azonban az elmúlt hónapok kémtermése után úgy tűnik, nem sok titok maradt a készülékről, amely számos fotón is kiszivárgott. Most pedig érkezett egy részletes és igazán jó minőségű videoelőzetes is, amelyen a készítők szerint az elkészült iPhone 6 látható, a klippet megnézve pedig valóban úgy tűnhet, hogy azon az Apple terméke szerepel, semmint egy utánzat.

A videó gyakorlatilag megerősíti mindazt, amit eddig is tudtunk, miszerint 4,7 hüvelykes megjelenítőt kap az új iPhone, a készülék oldalt vékonyabb és lekerekítettebb lesz, csökkennek a képernyőkeretek, a kameralencse kerete egy egész picit ki fog emelkedni a hátlap felől, a bekapcsológomb oldalra kerül, a két tónusos ledes villanó pedig egy kör alakú panelen belül lesz megtalálható. A Rozetked állítása szerint az előlapi védőüveg nem zafírkristály, viszont a Liiquidmetal szó többször is elhangzik, amely a fémötvözet használatára utal. Mivel a videón számos alkatrész és hardveres elem is látható, ha készülék mégis csak egy utánzat, akkor nagyon tehetséges kezek készítették. Sokkal valószínűbb, hogy ezúttal valóban kiszivárgott az iPhone 6.

Azóta történt

  • Videókon az „iPhone 6”

    Holnap kerül bejelentésre, de ha a felvételek hitelesek, az egyik kínai YouTube csatorna üzemeltetői máris rövid bemutatót tartottak az új iPhone szoftveres tulajdonságairól.

  • Elkotyogta az iPhone 6 specifikációit a China Mobile

    Idő előtt kitudódtak a ma este bejelentésre kerülő, 4,7 hüvelykes új iPhone hardveres részletei, kérdéses persze, hogy az információk hitelesek-e.

Előzmények

Hirdetés