Rögtön 7.1.1-gyel kezd a Galaxy S7 végleges Nougat-frissítése

A Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge az idei év egyik legjobb felső kategóriás mobilpárosa, az Android 7 Nougat frissítésre azonban még várniuk kell a tulajdonosoknak, várhatóan 2017 első negyedévében fut be az új operációs rendszeren alapuló szoftvercsomag, ami a koros és olykor negatív felhangú TouchWiz elnevezést Samsung Experience-re cseréli.

Remélhetőleg nemsokára elindul a végleges Nougat
Remélhetőleg nemsokára elindul a végleges Nougat [+]

Noha a beta program Android 7.0-val indul el, a Beta Community felületén megjelent céges reakcióban az áll, hogy a végleges frissítés már a 7.1.1-es verzióval kerül a felhasználók készülékére. A 7.1.1 apró különbségeket hoz az első Nougathoz képest: például bizonyos alkalmazások ikonjainak hosszú megérintésével előhívhatjuk a legfontosabb funkciókat, így a kamerába lépés előtt válthatunk szelfi opcióra, és a telefonkönyv megnyitása nélkül tárcsázhatjuk a leggyakrabban használt névjegyünket.

Azóta történt

Előzmények

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés