Rövidesen deütál az új iPad sorozat

Az AllThingsD értesülései szerint az október 22-én kezdődő Nokia World szakkiállítással egy időben tervezi az Apple a táblagépes sorozatának frissítését, melyek fő attrakciója a zafírüveggel védett ujjlenyomat-olvasó jelenléte lehet. A 9,7 hüvelykes „retina” kijelzővel szerelt készülékről egyelőre annyit tudni, hogy az oldalán keskenyebb kávával rendelkező iPad mini formatervét követi majd, mely mellett a szélsebes Apple A7X processzor és M7 szenzorvezérlő jelenléte is több forrásból megerősítést nyert. Az iPad mini utóda kapcsán jó hír az Apple A7 és M7 processzorok jelenléte, ám beszállítói források szerint a kijelző felbontásának növelése egyelőre nem várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • iOS 7 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb operációs rendszere nem csak az eddig megszokott ikonok külsejét cseréli le, hanem számos új funkciót is hoz magával.

  • Apple A7 – továbbra is a Samsungtól

    Az Apple legnagyobb riválisa készítheti az iPhone 5S fő processzorát, ám a mozgásérzékelő társprocesszor már az MXP műhelyében készült.

Hirdetés