Hirdetés

S Pennel felszerelt Samsung táblagép érkezhet

Épp a minap járt nálunk a Samsung Galaxy Tab A 2016 10.1, vagy csak Tab A 6 10.1, S Pent ugyanakkor nem kerestünk rajta, hiszen ez nem egy Note eszköz. Frissen kiszivárgott dokumentációk szerint azonban érkezik pont ennek a modellnek a stylusszal felturbózott változata, közölte a SamMobile.

Részletek egy új Galaxy Tab A variáns most kiszivárgott kézikönyvéből
Részletek egy új Galaxy Tab A variáns most kiszivárgott kézikönyvéből

A kézikönyv koreai nyelvű változata nem sok kérdőjelet hagy: az ábrákon jól játszik az alulról előhúzható S Pen, bár az nem derül ki, hogy a szokásos digitalizálóval is felszerelték-e a táblagépet az előlapon. A specifikáció maradhat a nyolcmagos Exynos 7870-es SoC-nél. Egyelőre csak ennyi derült ki a stylusos Tab A 6-ról, úgyhogy az esetleges megjelenés és árazás körül maradnak a kérdőjelek.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?

    A Tab A széria idei, legnagyobb variánsát vesszük górcső alá. A 10,1 hüvelykes modell jó fényerejű, Full HD kijelzőt, ám a kategóriára jellemző kötöttségekkel.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés