Sajtóképen látható a Galaxy S21

Egyre közelebb vagyunk a premierhez, és egyre részletesebb képeket is láthatunk a mobilról. A jelenlegi hírek szerint azonban megmarad a Note-széria is.

Ha hihetünk az eddigi híreknek, nagyjából egy hónapnyira vagyunk a Galaxy S21-széria bemutatójától, és ahogy telnek a napok, érkeznek a részletek is a sokakat érdeklő mobillal kapcsolatban. Volt már szó a méretekről, illetve arról, hogy itt már a Samsung is kispórolhatja a töltőt a csomagolásból, láttunk néhány hivatalosnak látszó részletfotót, illetve a kamerarendszer is kapcsán is vannak már közepesen megalapozott feltételezések.


[+]

Ami szinte biztos, hogy az 5G egyáltalán nem marad ki a szériából, a formaterv pedig egyértelműen a most megjelent, az anyagban látható képeknek megfelelőnek tűnik, különleges kameraszigettel és előlapi kameralyukkal. Jó magasra kerülnek a hangerőgombok a jobb oldalon, ezen kívül azonban mindent a szokásos helyen találunk majd, csatlakozóból pedig már-már természetesen csak a Type-C-t láthatjuk alul.


[+]

A fotókon valószínűleg a sima S21 5G-t lehet látni, de az S21+ 5G-vel, illetve az S21 Ultra 5G-vel együtt nagyon széles lehet a paletta, és szinte biztos, hogy a csúcsváltozat S-Pent is kap, mindazonáltal a Samsung most már hivatalosan is cáfolta azokat a felvetéseket, hogy jövőre teljesen megszűnhet a Galaxy Note-széria, így jövőre is három kategóriában (S-széria, hajlítható Z-széria, Note-széria) várhatunk Samsung csúcsmodelleket.

Borítókép forrása: LetsGoDigital

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele

    Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.

Hirdetés