Hirdetés

Hirdetés

Samsung B5722: Két SIM, rózsaszín

Nem igazán mondhatnám, hogy az általam látott női telefonok között valaha találtam volna olyat, mely ínyemre való (bár valószínű, hogy ez a repertoár egyelőre elég szegényes). Meg kell, hogy mondjam a tapicskolós készülékek engem nem igazán nyűgöznek le olyannyira, mint ahogy az elvárható lenne, inkább elég gyakran felbosszantanak. Ennél a készüléknél is ez volt az első tapasztalatom. Na jó, ez így nem teljesen igaz, a hátlappal is kicsit meg kellett küzdenem, bár az én gyengécske körmöm is lehet az oka, hogy oly nehezen, csak segítséggel sikerült lepattintani (műkörmösök előnyben). Szóval mindenféle olyan menü bevillant másodperceken belül, amit én egyáltalán nem szerettem volna.

Kinézetét tekintve szerintem teljesen rendben van, sőt nekem tetszik is. A rózsaszínes hátlappal semmi gondom sincsen, bár engem különösebben nem hat meg, egy-két nőcisebb lányismerőmnek viszont kifejezetten fontos és pont ezért tetszik nekik. Egy-két igen lényeges dolgot vettem még észre (melyek gondolom a női telefonok fontosságát hangsúlyozzák),  mint például a főképernyőre kihúzható  „Kezdjen fogyókúrába”, „Szokjon le a dohányzásról” ösztönző kis üzeneteket, amelyek számolják a teljesített napokat. Ezek nem tűnnek számomra túl hasznosnak.

Ami nekem fontos még és tetszik: hogy két SIM-et kezel, a fényképezője is megfelelő (jó, hogy van benne vaku), a menürendszer teljesen rendben van, és egyébként, ha hozzászokik az ember ehhez a taperolós dologhoz egész jól kezelhető. Mondjuk nem mindig érzi, hogy mit akarok tőle, a fotók visszanézegetésénél többször is meg kellett érintenem a kijelzőt. Kedves dolog, hogy adtak hozzá egy tokot, ami harmonizál a telefon színeivel, menő dolog egy ilyen kombinációt elővenni a metrón. A memóriakártya helyét viszont keresnem kellett. Először oldalt néztem, de ott csak az a széles csatlakozó volt, amibe a töltőt kell dugni, aztán az akkumulátor alatt kerestem, végül kiderült, hogy a számomra leszedhetetlen hátlap eltávolítása után oldalt van neki egy luk.

Összességében nekem tetszett, magamnak nem venném meg a tapizós kijelző miatt, de azt mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy színén és a tokon kívül semmi különösebben csajos nincs ebben a telefonban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés