Egy helyre gyűjtheti a legfontosabb kommunikációs funkciókat a Samsung Focus

Manapság a legkülönfélébb módokon és csatornákon kommunikál az ember a közvetlen telefonhívástól és az SMS küldéstől kezdve a levelezéseken át a közösségi vagy céges üzenetváltásig, és a közelgő, fontos eseményekről való informálódás is kiemelkedően fontos. A BlackBerry Hub ügyesen összefogja ezeket a kapcsolattartási módokat, és hatékony keresés, szűrés és gesztusmozdulatok segítik a gyors reagálást.

A Galaxy S7 edge az A9 (2016) és az S7 szendvicsében
Számos Galaxy készülékre elérhető lehet a kommunikációs lehetőségeket összegyűjtő Samsung Focus [+]

A SamMobile információi szerint a Samsung jelenleg egy hasonló szoftver fejleszt, amelyről az ősz elején, a Galaxy Note 6 várható premierjével egy időben hullhat le a lelep. A Samsung Focus névre keresztelt, központi kommunikációs felület az email-fiókokat, az üzeneteket, a naptáreseményeket, a jegyzeteket és a figyelmeztetéseket egy helyre gyűjtheti, és a névjegyekre lépve is könnyebbnek ígérkezik a számos kapcsolatfelvételi lehetőséget elérni. A SamMobile úgy tudja, hogy a Samsung Focus követi a Material Design stílusjegyeit és megjelenésbeli sajátosságait, persze a megjelenésig még változhat a küllem. A szoftver a Note 6 premierje után más Galaxykra is elérhető lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés