Hirdetés

Szögletesebb lesz a Samsung Galaxy A55 is

Renderképek mutatják meg a 2024-es A-szériás csúcsmodellt.

2024-ben sem marad a piac új Samsung Galaxy A-szériás okostelefonok nélkül, a középkategória felső hányadán álló Galaxy A55 pedig az OnLeaks és a My Smart Price által közösen közzétett CAD-alapú renderképek alapján szögletesebb és laposabb élekkel érkezik majd, de ezen kívül nagyjából marad minden úgy és ott, ahogy a Galaxy A54-ben. A gombok is a jobb oldalon, melyek itt is pont úgy emelkednek ki a keretből, ahogy a Galaxy A15-ből, bár itt a bekapcsoló gomb nem rejt ujjlenyomat-leolvasó szenzort.

Ilyen lehet a Samsung Galaxy A55
Ilyen lehet a Samsung Galaxy A55 (forrás: My Smart Price) [+]

Az egyenes élű keret 6,5 hüvelykes FHD+ felbontású és 120 Hz-es frissítésű sík AMOLED panelt fog majd közre, melynek súlya egyelőre nem ismert, a képek forrása viszont állítja, hogy a készülékház mérete 161,1 x 77,3 vagy 77,9 x 8,2 milliméteres lesz. A kijelzőt Corning Gorilla Glass 5 edzett üveg védheti, mellette valószínűleg az IP-védelem is marad.

(forrás: My Smart Price) [+]

A 32 megapixeles előlapi kamera egy apró O-betűként lyukad a kijelzőbe felül-középen, a hátlapon pedig három kamerát látni, a pletykák szerint egy 50 megapixeles optikailag stabilizált főkamerát, egy 12 megapixeles ultraszéles kamerát és egy 5 megapixeles makrót kap a Galaxy A55. A telefon eddig megszerzett engedélyeiből kiderült, hogy 5000 mAh-s lesz az akkumulátor és 25 wattos töltést vesz majd fel vezetékről, illetve úgy hírlik, hogy a Galaxy A55-ben debütál majd a Samsung Exynos 1480-as chipje, mellé pedig 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés