Hirdetés

Samsung, Nokia és Apple termékek a Time díjazottjai között

A HMD a könnyű szerelhetőség, a Z Flip az okostelefonos forma, az Apple csúcsóra pedig innovatív kütyüvonalon tarolt.

Sokféle elektronikus eszköz könnyíti meg mindennapos életünket és kapcsolattartásunkat vagy követi mozgásunkat és egészségünket, a Time magazin pedig évről-évre tucatnyi kategóriában díjazza a legérdekesebb és leginnovatívabb darabokat.

A balra látható barna dobozban érkezik a telefon és a töltőkábel, a többi külön megrendelhető cserealkatrész
A balra látható barna dobozban érkezik a telefon és a töltőkábel, a többi külön megrendelhető cserealkatrész [+]

Épp a minap járt nálunk a házilag javítható és könnyen beszerezhető cserealkatrészekkel ellátott Nokia G22, amely nem meglepő módon a Time könnyű javíthatóság kategóriájában kapott elismerést, de amúgy a magazin a Framework Laptop 16-ot is elismerte hosszú élettartama miatt hasonlóan egyszerű tatarozása miatt.

A Z Flip5 még nagyobb sikerre számíthat, mint a Z Fold5
A Z Flip5 még nagyobb sikerre számíthat, mint a Z Fold5 [+]

A Time-nak idén a Samsung Galaxy Z Flip5 tetszett a legjobban a csúcsmobilok közül, egy modern flipes telefon jelzőt társítva a díj mellé, bár flexibilis dizájnvonalon a Lenovo Yoga Book 9i gyűjtötte be az elismerést. Az új kagylótelefon zsanérja résmentesebben zár és mappaszerű külső panelje jóval nagyobb, így több funkció tartozik mellé.

A leginnovatívabb okosóra díjával végül az Apple Watch Ultra 2 távozott. Maradt az 1,92"-es és 410 x 502 pixeles panel, akárcsak a 10 ATM védelem 40 méterig búváros hobbit támogatva, akárcsak a MIL-STD-810H védelem és az EKG. Az óra új S9 SiP hardverrel és dupla ujjkoppintós gesztusfunkcióval gazdagodott, és gépi tanulási feladatokat pedig kétszer gyorsabban végzi. A kijelző végül akár 3000 nites fénysűrűségre is képes, hogy az új, moduláris számlap minden helyzetben tökéletesen látszódjon.

Előzmények

Hirdetés