Hirdetés

"Segítség a Google-től, egészség a Fitbittől"

Ezzel a szlogennel mutatta be a keresőóriás első okosóráját.

A Pixel Watch a Google és a Fitbit legelőnyösebb tulajdonságait egyesíti, a keresőóriás ezzel nyitja első okosórájának termékoldalát. A letisztult dizájnnal érkező óra prémium anyaghasználatot tud felmutatni, ami a 80%-ban újrahasznosított rozsdamentes acél tokozást, domború 3D Gorilla Glass 5 üvegburkolatot, 5 ATM nyomástűrést és rendkívül ellenálló, ugyanakkor kellemes érzetű fluoroelasztomer szíjakat jelent.

[+]

A Google részéről a Wear OS 3.5 teljes funkcionalitása, WiFi, NFC, Google Pay, gyalogos navigáció, YouTube, Gmailm naptárt és Google Asszisztens áll rendelkezésre (így mikrofon és hangszóró is került a szerkezetbe), a Fitbit pedig a specifikus szenzorokat (pulzus, véroxigén, EKG) biztosítja, alváskövetés, esés érzékelés és vészhelyzeti értesítés mellett, a készülékhez pedig 6 hónap Fitbit prémium előfizetés is jár. (Meg egyébként 3 hónap YouTube Prémium is).


[+]

Az 1,2 hüvelykes, 320 ppi pixelsűrűségű, automatikus fényerőszabályozással dolgozó AMOLED panellel szerelt, 41 milliméteres óra pezsgőarany, ezüst és fekete tokozással választható, ezekhez gyárilag meghatározott színű szíj jár két méretben, de a szíjak tekintetében több, mint 20 színvariáció áll rendelkezésre a megjelenés személyreszabásához.


[+]

A hardveres oldal felemás. A lapkakészlet meglehetősen régi, az Exynos 9110 2018-as eresztés, a Galaxy Watchban debütált, ehhez társították a Cortex M33 segédprocesszort az energiatakarékos folyamatok ellátására, illetve a Google 2 GB rendszermemóriát és 32 GB belső tárhelyet társított, ami még úgy is kimagasló, hogy a Wear OS 3.5 nagyjából 8 GB-ot foglal.


[+]

A szenzorok közül nem hiányzik a magasságmérő, a gyorsulásmérő, a giroszenzor és a nyomásérzékelő, a navigációt pedig iránytű, illetve a GPS, GLONASS, BeiDou és Galileo adatai segítik. A Pixel Watch kétféle verzióban, WiFi vagy LTE-képes változatban is elérhető lesz. A 294 mAh-s telep a Google számításai szerint akár 24 órás üzemidőt is biztosít, tölteni pedig a mágnesesen illeszkedő vezetékmentes töltőegységgel lehet. A teljes töltés 1 óra 20 percet vesz igénybe, de 50%-ot fél óra alatt is bele lehet tenni az akksiba.

A Pixel Watch 160 ezer forintnyi euróba kerül 4G nélkül, az LTE képes variánsért pedig 430 eurót kell fizetni, ami nagyjából 182 ezer forintra jön ki aktuális árfolyamon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés