Sík kijelzős Mi Note 2 érkezhet

Úgy tűnik, a Xiaomi szem előtt tartja, hogy az utóbbi időben elterjedt trendek nem feltétlenül nyerték el maradéktalanul mindenki tetszését, így például sokan nem igénylik, vagy rosszabb esetben kifejezetten zavarónak is tarthatják a két oldalt ívelt kijelzőt. Mindamellett, hogy így tekintélyes arányokat lehet elérni a kijelző és az előlap viszonylatában, ami egyúttal csökkentheti a nagy kijelző ellenére a phablet összméreteit, nem egyértelmű, hogy ez mindenkinek prioritás lenne, vagy éppen kényelmes. A 156,2 x 77,3 x 7,6 milliméteres dimenziókkal bíró eszköz minimálisan nagyobb csak a gyászos emlékű Galaxy Note7-nél, viszont vékonyabb, ami 5,7 hüvelykes panel mellett tisztességes mérnöki munka.

Az ívelt kijelzős alapváltozat
Az ívelt kijelzős alapváltozat (forrás: Xiaomi Today) [+]

A TENAA adatbázisában egy, a Mi Note 2-höz gyanúsan hasonló modellszámon (2015213) felbukkanó készülék a specifikáció tekintetében sem mutat eltérést, mindössze az elő- és hátlapi ívek hiányoznak az eredetileg bemutatott változathoz képest. A kijelző itt 5,68 hüvelyk és erősen esélyes, hogy a Full HD felbontás megtartásának ellenére OLED technológiára épül majd, a kamerák viszont szintén megegyező képességekkel bírnak. Látszólag minden egyéb paraméter maradt, így a Qualcomm Snapdragon 821 kerül a görbítetlen burkolat alá, míg rendszermemóriából és tárhelyből 4, illetve 64 GB jut.

Sík kijelzős Xaomi Mi Note 2 Sík kijelzős Xaomi Mi Note 2
Sík kijelzős Xaomi Mi Note 2 [+]

A készülék bemutatása november 11-én várható, valószínűleg az ívelt kijelzős modellnél kedvezőbb, 369 dolláros, nagyjából 100 ezer forint körüli nettó áron. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szerelt, B20-as LTE sávot is ismerő nemzetközi verzió is újra-kiadásra kerül-e ilyen formában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés