Skype hívások mobilon keresztül

Már Magyarországon is kapható az Eurodesign MobiGater GSM-Skype átjárója, mellyel az ingyenes Skype hívások mobiltelefonról is indíthatók vagy fogadhatók – jelentette be Anton Mihalev, az Eurodesign kereskedelmi igazgatója, kizárólagos hazai forgalmazója, az AlphaSonic Kft-vel közös bemutatkozó sajtótájékoztatóján. A MobiGater a Skype ingyenes hívásait ötvözi a mobiltelefonok hordozhatóságával és kényelmével.

Az Eurodesign Ltd. a bolgár piac vezető VoIP eszközgyártója és forgalmazója, vezető terméke, az ingyenes Skype hívások mobiltelefonról történő kezelését lehetővé tévő MobiGater Skype-GSM átjáró pedig már világszerte 25 országban – köztük január óta Magyarországon is – kapható.


A MobiGater átjáró ötvözi a Skype ingyenes vagy nagyon kedvező tarifáit a mobiltelefonok hordozhatóságával. Így nem kell többé a számítógép előtt ülve várni Skype hívásainkat, akár egy szupermarketben vásárolva ingyen beszélhetünk a világ másik felén lévő ismerősünkkel a Skype csatornáját használva.

Mindehhez szükség van egy számítógépre Skype programmal, egy rácsatlakoztatott MobiGater eszközre, és egy plusz SIM kártyára, melyet a MobiGaterbe helyezünk. Mobiltelefonunk a MobiGaterben található SIM kártyát tárcsázza - ezért érdemes ingyenes vagy nagyon olcsó tarifájú, flotta vagy családi kedvezménnyel rendelkező SIM kártyákat használni – majd a MobiGater a mobiltelefonról érkező GSM hívást Skype hívássá alakítja, és továbbítja a hívott fél felé. Csupán a két SIM kártya közti helyi percdíjat kell fizetnünk, melyhez minél kedvezőbb tarifájú díjcsomagot vagy ingyenes flotta kedvezményt választunk, a MobiGater használata annál nagyobb megtérülést eredményez.

„A MobiGater megoldást jelent a mobilszolgáltatók magas nemzetközi percdíjainak csökkentésére, megőrizve a mobiltelefon adta kényelmet és hordozhatóságot, valamint az ingyenes Skype hívások előnyét.” – mondta Anton Mihalev az Eurodesign kereskedelmi igazgatója. „A MobiGater egyaránt hasznos egyéni felhasználók számára, akik nemzetközi vagy helyi hívásaikat ingyenessé és kényelmesen hordozhatóvá tehetik, de nagyon hamar megtérül a kisebb befektetés vállalatok számára is, ahol a MobiGater használata egyszerűen kiválthatja a telephelyek, vagy nemzetközi partnerek közötti kapcsolattartás telefonköltségeit.”

Azóta történt

Hirdetés