Snapdragon 660-nal futott a Moto Z3 Play

A Motorola Moto Z3 Play minden valószínűség szerint június 6-án kerül bemutatásra, már ismerni vélt specifikációval. Az XDA Developers információi látszólag javarészt továbbra is stimmelnek, leszámítva a processzort, mert az a Geekbench szerint nem a Snapdragon 636, hanem a 660-as szett, viszont szintén 4 GB operatív memóriával és Android 8.1-es rendszerrel.

A kialakítás és a többi paraméter akár rendben is lehet, a Motorola plakátja alapján a 6 hüvelykes AMOLED panel esélyes, legalábbis az Always on Display alapján, az FHD+ felbontás pedig teljesen normális a kategóriában. Az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó kávára kerül, amolyan Sony stílusban, a hátlapi dupla kamerarendszer pedig a másik, már ismert előzetes alapján intelligens funkciókkal készül. Egyébként várjuk az igazság pillanatát.

Azóta történt

  • Tájkép szenzorszigetekkel

    Élőben is megcsodálható a bemetszésen átesett Motorola One Power.

  • Megérkezett a Moto Z3 Play

    Super AMOLED kijelző, Moto Mod-támogatás, oldalra került ujjlenyomat-olvasó és TurboPower gyorstöltés jellemzi a felső-középkategóriás Motót.

Előzmények

  • Június 6-án jöhet az új Moto

    Az E- és a G-széria nemrég frissült, szinte biztos, hogy a korábban már felbukkant Z3 Play lesz a nyáreleji esemény sztárja.

  • Ilyen lehet a Moto Z3 Play indigókékben

    Vagyis inkább türkizkékben. Megnyúlt előlapi kijelző, oldalra vándorló ujjlenyomat-olvasó, dupla hátlapi kamera, zéró szenzorsziget és persze Moto Mod kompatibilitás Evan Blass renderképe alapján.

Hirdetés