Snapdragon 720G-vel mutatkozott be a HTC Desire 20+

Újabb termék érkezik az egykor legendás, hárombetűs tajvani márkától, de esélyesen nem ez lesz az a mobil, ami után mindenki újra HTC-t akar majd.

Évekig nem volt friss HTC okostelefon a piacon, nemrég azonban visszatért a gyártó egy középkategóriás ajánlattal, most pedig még tovább bővült a Desire 20-család. A Desire 20+ egy Snapdragon 720G rendszerchippel hajtott, négy hátlapi kamerával ellátott középkategóriás, ami HD+ kijelzővel és 5000 mAh kapacitású akkumulátorral hívja fel magára a figyelmét, ám 6,5 hüvelykes LCD kijelzője csupán 720 x 1600 pixeles.

Ujjlenyomat-olvasója a hátlapon található, ugyanitt egy 48 megapixeles főkamerát, egy 5 megapixeles ultraszélest, illetve egy mélységérzékelő és egy makróoptikát lehet felfedezni egy közepes méretű kamerapúpban. 6 GB RAM-mal és 128 GB-os, bővíthető tárhellyel érkezik, szoftveres oldalon egy Android 10-et mutat fel. 8500 tajvani dollárért, azaz körülbelül 92 ezer forintért lehet majd megvenni, de egyelőre nemzetközi piacra dobásról nincsenek hírek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 20 Pro - identitás nélkül tér vissza

    Évek óta nem volt friss HTC okostelefon a piacon, sokan már le is mondtak arról, hogy a gyártó visszatér, ám most a középkategóriában újra szerencsét próbál a tajvani cég.

  • HTC Desire 12 - vágy és vezeklés

    Hiába néz ki jól a középkategóriás Desire, ha belépőhardverével annyira kívánatos, mint egy kiadós fejfájás. Ha ezzel akarják a vásárlóréteget visszacsalogatni, talán jobb szögre akasztani a kesztyűt.

Hirdetés