Snapdragon 870-nel Lite az IQOO Neo5 új modellje

Az IQOO Neo5 Lite azért annyira nem visszafogott, csak egy picit spóroltak itt-ott az alapmodellhez képest, de nem a lapkakészleten.

Az IQOO márciusban mutatta be a Neo5-öt, ami most egy Lite verzióval is színre lépett, de szerencsére nem a teljesítményen spóroltak, és az sem egyértelműen áldozat, hogy az AMOLED panelt LCD-re cserélték. Sokan preferálják az IPS technológiát, így nekik lehet alternatíva a Neo5 Lite, ráadásul a képfrissítés is 144 Hz-re nőtt, megtartva a FHD+ felbontást egy picit kisebb képátló mellett (6,62 helyett 6,57").

[+]

Az akkumulátor szintén kicsit nagyobb, 4500 mAh, viszont a töltésteljesítmény csak 44 watt, és a kamerarendszer is visszavett a megapixelekből. A 48 megapixeles fő egység maradt, az ultraszéles viszont 8 megapixelre mérséklődött, megtartva a 2 megapixeles makró és mélység szenzort.


[+]

Az 5G adatkapcsolat, a sztereó hangszórók, a 3,5 milliméteres jack és az NFC még mindig ér egy-egy piros pontot, és rendszermemóriából, illetve UFS 3.1-es belső tárhelyből sincs hiány. Választható 8GB/128GB-os megoldás 102 ezer forintnyi jüanért, 8/256 GB 110 ezer forintot érő jüanért és 12/256 GB-os verzió 119 ezer forintnak megfelelő helyi pénzért. A Vivo a környező országokban már hivatalosan is jelen van, reméljük, nemsokára itthon is alternatívát jelenthetnek a gyártó készülékei.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés