Snapdragon 888-at villantott a OnePlus 9RT

Az időközi frissítéssel várhatóan nem kell kompromisszumot kötnünk sem hardverben, sem a kamerában, viszont az újdonságok listájáért várnunk kell még pár napot.

Állítólag október 15-én mutatkozik be a OnePlus 9RT, ami a korábbi T-modellekhez hasonló időszakos frissítésként érkezhet a OnePlus 9 után, és bár korábban volt szó arról, hogy Snapdragon 870-re vesz vissza a rendszerchip, úgy néz ki, mégis belefért a Snapdragon 888, legalábbis a felbukkant processzorteszt egyértelműen arra utal, hogy a lahaina fantázianevű Qualcomm chip került bele, ami a Geekbench 5-ben 818 pontra volt elég egymagos teljesítményben és 3246 pontra többmagosban.


[+]

Mindezt 12 GB RAM társaságában és Android 11-es verziót futtatva ugrotta meg a készülék, az órajelek pedig a sima Snapdragon 888-énak felelnek meg, ami a normál OnePlus 9-ben is dübörög. A jelenlegi hírek szerint a OnePlus 9 RT az előd 50 megapixeles Sony IMX766 kameraszenzorát is megörökli, az újdonságok listája eddig tehát ismeretlen.

Borítókép: OnePlus 9

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)

    A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

Hirdetés