Sokat megtudtunk a Lumia 1330-ról

Ahogy az általában lenni szokott, most is a rendkívül népszerű GFXBench szintetikus tesztprogram buktatott le egy még be nem jelentett újdonságot. Most a Microsoft phabletjéről, a Lumia 1330-ról láttak napvilágot információk, melyeknek köszönhetően szinte minden lényeges specifikációt tudunk a várhatóan a jövő évi Mobile World Congress alkalmával bemutatásra kerülő mobilról.

Microsoft Lumia 1330 GFXBench

A fenti táblázatban jól megfigyelhető, hogy az egyelőre csak RM-1062 modellszámon ismert készülékben egy Snapdragon 400 lapka dolgozik. Az 1,2 GHz-re skálázott processzor négymagos, a grafikus teljesítményért az Adreno 305 felel, RAM-ból 1 GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete 32 GB, hogy ez microSD kártyával bővíthető lesz-e, az még egyelőre kérdéses. A 14 megapixeles PureView kamera viszont biztosabbnak tűnik, mint ahogy a Full HD videofelvételi képesség is. A Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel érkező phablet áráról és pontos piacra kerülésének dátumáról még nem tudunk semmit.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 535 Dual SIM - egy új remény

    Tesztalanyunk az első olyan okostelefon, mely már a redmondi cég égisze alól került ki, az alsó kategóriába szánták, qHD IPS kijelző, 5 megapixeles kamera és Snapdragon 200 jellemzi.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

Hirdetés