Sony Ericsson W710i/Z710i: Újabb kagyló-duett

Nincs három hónapja, hogy bemutatkozott a W300i/Z530i testvérpár, és máris itt van az újabb páros, név szerint Carina és Charlotte, melyek ezúttal sokkal fejlettebb szolgáltatásokkal bírnak. Valószínűleg sokak örömtáncot járnak majd, mivel ezúttal nincs olyan látványosan nagy hurokantenna a készülékeken, ráadásul a billentyűzet kialakításai is visszafogottabbra sikeredett.


Újabb Walkman fejlettebb funkciókkal

 

A készülékek a mai kor elvárásait megfelelően 176x220 képpont felbontású 262.144 színű belső TFT, valamint 128x128 képpontos 4 szürkeárnyalatos külső kijelzőt kaptak, és a 2 megapixeles kamera is biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket. A zenelejátszó jobb kihasználhatósága miatt a beépített 10 MB memória Memory Stick Micro (M2) kártyával tetszőlegesen bővíthető.


A hagyományos modell elegánsabb

 

A Z710i mellé 64 MB, míg a W710i mellé 512 MB kapacitású kártyát és neodímium fejhallgatót is csomagol a gyártó. Mindkét modell EDGE képes, támogatja a sztereó Bluetooth fejhallgatókat, valamint RDS FM rádióval rendelkezik. Habár az Opera Mini megreformálta a mobilos böngészőket, a készülékek beépített NetFront böngészője egyedül is megbirkózik a bonyolultabb HTML oldalakkal is. Természetesen a jövevények modemként is használhatók, USB, infravörös vagy Bluetooth átvitelek bármelyikével.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés