Sony Pikachu?

A GFX Bench adatbázisában Sony Pikachu néven feltűnő készülék olyan nagyon nem tűnik különlegesnek a specifikáció alapján, de a névválasztás aránylag szokatlannak számít. Egyelőre tényleg semmit nem tudunk a koncepcióról, és nem valószínű, hogy a Z széria Sony Dragon Ball Z néven folytatódik idén, de a Sony Pikachuról egyszerűen nem lehet nem a szintén japán Nintendora és valamiféle lehetséges együttműködésre következtetni.


[+]

Nem kizárt, hogy az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel szerelt eszköz már feltűnik a barcelonai MWC-n, ugyanis a paraméterek teljesen megegyeznek a nemrég előkerült öt készülék egyikével. A grúz forrás által Sony Hinoki néven hivatkozott készülék szintén MediaTek Helio P20-as lapkával, 3 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel rendelkezik. Az egyetlen eltérés, hogy a Hinoki esetében 16 és 8 megapixeles kamerákról volt szó, míg a Pikachu főkamerája 21 megapixelesnek tűnik. Plusz, a hinoki egy japán ciprusfél, nem pedig fiktív, sárga hörcsögszerűség.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • MWC 2017: Itt van a Sony XZ frissítése is

    A tavalyi IFA-n bemutatott Sony Xperia XZ idei kiadása majdnem megegyező hardverre épül, viszont tud néhány trükköt, amit az idei csúcsmodell is.

  • Új Sony széria tűnt fel

    Az MWC-n bemutatott újdonságokon kívül továbbra is több Sony készülékre várunk, amelyek valószínűleg Berlinben mutatkoznak be.

Előzmények

Hirdetés