SOS feltöltés szolgáltatás a Vodafone-tól

Hirdetés

Március 19-én a Vodafone Magyarország újabb innovatív megoldást tesz elérhetővé ügyfelei számára: ekkor indítja el az SOS Feltöltés szolgáltatását. Az egyedülálló megoldás azoknak az előre fizető ügyfeleknek hasznos, akik átmenetileg nem tudják egyenlegüket feltölteni, viszont telefonálniuk az adott pillanatban alacsony egyenlegük ellenére is szükséges.

Az SOS Feltöltés segítségével a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek egyenlege nem merül le, így nyugodtan telefonálhatnak. Amennyiben a kártyás ügyfél számlája 50 forint alá csökken, a híváskezdeményezéskor hallható tájékoztató bemondás végén lehetősége van egy gomb megnyomásával SOS Feltöltést igényelni és jóváhagyni, ezáltal azonnal elérhető válik számára egy 450 forintos feltöltési összeg. Ezt az összeget – a 120 forintos szolgáltatási díjjal együtt – az ügyfél következő egyenlegfeltöltésekor vonja le a Vodafone.

 

A szolgáltatást azon előfizetők vehetik igénybe, akik a megrendelést megelőző három hónapban összesen legalább 5000 forint értékben feltöltötték egyenlegüket, és egyenleg felhasználási időn belül vannak.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés