Star Trek kiadásban is megjelenik a Meizu M3E

Nemrég mutatkozott be a Meizu új, középkategóriás termékvonala, az E széria. Az első E kategóriás Meizu korrekt hardverrel és árcédulával kíván tényezővé válni a piacon. Ha a tesztlaborunkban kiválóan helytálló m3 note nyolcmagos, MediaTek által jegyzett Helio P10-es SoC-ja nem lenne elég 3 GB rendszermemóriával és 32 GB tárhellyel karöltve, akkor sincs minden veszve. Legalábbis a Star Trek rajongóknak.


[+]

Nem a Meizu az első gyártó, aki különleges kiadással kedveskedik a vásárlóknak, ilyen volt a Samsung Injustice Editionje, és jelenleg úgy tűnik, a Note 7-et is viszontláthatjuk Batmanes gúnyában, vagy az Oppo R9 Barcelona Edition. A Meizu viszont nem egy csúcskategóriás eszközt varázsol mégcsúcsabbá, hanem egy jóval szélesebb körben elérhető megoldást.


[+]

Az M3E különleges kiadása nem kizárólag a Star Trek még újnak számító, tizenharmadik, vagy az alternatív idővonal szerint harmadik egész estés produkciója, a Star Trek: Mindenen túl miatt aktuális. Az 1966-ban indult, és talán minden idők legismertebb sci-fi sorozatának közelgő 50. évfordulója is kiváló alkalmat szolgáltat a tiszteletadásra. A Star Trek sorozatok már fél évszázaddal ezelőtt olyan technológiát vetítettek előre, amelyek ma már a mindennapjaink természetes részét képezik, számtalan, azóta megvalósult fejlesztést és koncepciót inspirálva.

A Meizu szeptember elsején dobja piacra a nem csak külsejében, de a felhasználói felületet tekintve is Star Trek univerzumba illő készülékét, amelynek áráról sajnos még nincsenek információink, azt viszont megelőlegezzük, hogy a trekkerek körében akárhogy is, de népszerű kommunikátor lesz.

Azóta történt

  • Felvásárolja a Geely a Meizut

    A Lotus, a Volvo és a Polestar tulajdonosa a mobilpiacon is szeretne érvényesülni, ehhez pedig a gyengélkedő Meizu fogja hozzásegíteni.

Hirdetés