Szakállhoz tervezve

A Foreo Luna 3 Ment nem csak az elfogadható színvariáció különbözteti meg a hölgyeknek szánt modellektől.

A Foreo Luna széria hatékony, a magasabb árkategóriákban személyreszabható arctisztítást és igény szerint masszázsprogramokat kínál, viszont a kialakításból adódóan nem feltétlenül volt optimális, ha történetesen szakállal rendelkezünk. A tavalyi megegyező időszakhoz képest az idei első negyedévben (az adatok konkrétan 2020. február 1. és 2020. május 20. közötti időszakot fedik le) jelentősen megugrott az érdeklődés az urak részéről az arcápolási készülékekre.

[+]

Ami azért érdekes, mert nem általában 50%-kal több férfi kereste fel a Foreo oldalát, mondjuk ajándékvásárlási szándékkal, hanem kifejezetten a férifiaknak szánt arcápolási megoldásokra kerestek. A férfivásárlók száma 27%-kal nőtt, a férfiaknak szánt termékek eladása pedig 38%-kal emelkedett a február és május közötti időszakban. A Luna Men harmadik generációja amúgy is tervben volt, viszont a fokozott érdeklődés miatt a gyártó előbbre hozta a bemutatót és a forgalmazást.

A Luna 3 Men hatásmechanizmusa és technológiája ugyanaz, mint a már tesztelt Luna 3-é - ha valakit érdekel, itt és itt tud bővebben tájékozódni, viszont a fekete készülék tisztítófelületének kialakítása alkalmassá teszi a szakáll és a szakállal fedett bőrfelület ápolására is. Szignifikáns mértékben segít eltávolítani a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni bőrirritáció.


[+]

A Luna 3 Men majdnem egy évig elvan töltés nélkül (hivatalosan 650 használat, napi kétszer javasolt), az intenzitás a telefonos alkalmazásban személyre szabható (tizenhat fokozat), tetszőleges mennyiségű és típusú arctisztóval használhatjuk, és ha valaki nagyon rákap, masszázsprogramokkal is bíbelődhet. A készülék már elérhető a gyártó oldalán és ugyanúgy 199 euróba (jelenlegi árfolyamon 70 ezer forint) kerül, mint a hölgyeknek szánt verzió. (A legújabb, harmadik generáció mellett természetesen a korábbi modellek is rendelkezésre állnak mint alternatíva, értelemszerűen kedvezőbb árfekvésben.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

  • Foreo UFO 2 - ki a LEDszebb a vidéken

    A Foreo két perces komplex arckezelő készülékének új generációja mindent tud, amit az elődmodell, viszont hatékonyabb, intenzívebb és teljes spektrumú fényterápiával egészítették ki.

  • Foreo Luna 3 - arccal előre

    A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

  • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

    A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

  • Foreo UFO mini - szuper és szónikus

    A svéd Foreo UFO mini készüléke egy okos arcápolási eszköz, ami a professzionális technológiát és a mindennapi használhatóságot kombinálja. Elképesztő hatásfokkal.

Hirdetés