Szaporodnak a feliratok a ZTE S hátulján

Új szériát indít a ZTE, és a négy kamera mellé mindjárt némi szöveg is jár a hátoldalon.

Axon vonalon mozognak a ZTE csúcskészülékei, de a gyártó a középkategóriában is képviseli magát, és alighanem errefelé készül debütálni a márka S-szériája, melynek máris megpillantható az első posztere Ni Fei, a brand egyik mobilvezérének jóvoltából. A négy optikát nem nehéz összeszámolni és a LED villanó is jól látható, akárcsak a főkamera vonatkozó, 64 megapixeles adat.


[+]

De akad egyéb, apróbb formában megjelenő információ is: a Super Quad Camera újfent a lencseszámra, utal, az AI auto focus pedig a mesterséges intelligenciával megtámogatott élesítésre. Az 1,79 - 2,4 számok a különféle részegységek blendeértékére céloznak, a 16-26 pedig a fókusztávolságra milliméterben, 35 milliméteres szabványra vetítve. Ebből kihámozható például az, hogy a kvartett ultraszéles kamerát kínál majd, 2/3/5/10x-es zoomegységet viszont nem, ezért sem valószínű, hogy a ZTE S a csúcskategóriába érkezik, de manapság úgyis épp alatta a legkiélezettebb a verseny.


[+]

A márka persze a zászlóshajókat sem hagyja munka nélkül: készül az Axon 30 Pro, és a ZTE weibós oldala amolyan kamerás szentháromságra céloz szintén a hátlapon, ezen belül is két komoly, csúcsminőségű szenzorra, ez pedig azt jelentheti, hogy a főkamera mellett ez a kínai márka is komolyabban rámegy az ultraszéles témakörre. Ha pedig a poszteren egy űrhajós, a holdfelszín és jó pár csillag is látszik, akkor a jófajta éjjeli fotós képességeket is előre lehet vetíteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Hivatalos fotón a ZTE S30 Pro

    A 144 Hz-es OLED kijelző, a 44 megapixeles szelfikamera és a 64 megapixeles hátlapi főkamera biztosan a hívószavak listáján lesz.

  • Még ebben a hónapban jön a ZTE S30 Pro

    A gyártó új szériája debütál majd az eszközzel együtt: középkategóriás mobilra kell számítani, kiemelkedő képfrissítéssel és előlapi kamerafelbontással.

Előzmények

Hirdetés