Százmillió készüléken fut EMUI 10

A Huawei azt is bejelentette, hogy Magyarországon kiterjeszti termékei garanciaidejét és háztól-házig szállítást vállal a szervizeléshez.

A korábban Emotion UI néven futó, Huawei és Honor telefonokon fellelhető EMUI tavaly szeptember óta 10-es főverziónál jár, és két hónappal az után, hogy a sencseniek bejelentették: 50 millió készülék futtatja a legfrissebb szoftvercsomagot, sikerült ezt a számot megduplázni. Ezen készülékek között akad, amelyik Google szoftvercsomagot és HMS-t futtat, illetve olyan is, amelyik csak az utóbbit, a biztonsági frissítések mindenesetre kölcsönösen megérkeznek.

Nyitva
A Huawei Mate Xs a legizgalmasabb EMUI 10-es készülék jelenleg [+]

A koronavírusra való tekintettel a Huawei Magyarország pedig úgy döntött: milyen olyan termék garanciáját (telefonokét, táblagépekét, számítógépekét és tartozékokét) meghosszabbítják, amelyek jótállása március 15-e után járt volna le – ezennel ezt június 15-éig kiterjesztik. A második negyedévtől pedig háztól-házig tartó garanciális szolgáltatás indul a vészhelyzet idejére: probléma és megfelelő egyeztetés esetén futár veszi fel a szervizelendő terméket, amit kijavítanak, majd fertőtlenítés után a tulajdonoshoz térítésmentesen visszajuttatnak. Részletek itt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés