Szelfimobil lesz a Samsung Galaxy A7 (2017)?

A GFX Bench oldalán nemrég felbukkant a Samsung Galaxy A7 jövő évi kiadása, amelynek egyes paraméterei igen érdekesnek bizonyultak. A GFX Bench adatbázisából azóta törölt termékoldal információi egybecsengenek az AnTuTu által mutatott eredményekkel, így az A7 (2017) esetében egyre inkább 5,5 hüvelykes, jó eséllyel AMOLED technológián alapuló, Full HD kijelzőre számítunk.

Úgy tűnik, tényleg 16 megapixeles lesz az előlapi kamera is.
Úgy tűnik, tényleg 16 megapixeles lesz az előlapi kamera is.

A korábban megjelölt, 1,8 GHz-re skálázott,  nyolc Cortex-A53-s magot tartalmazó, és a Mali-T830-as grafikus gyorsítóval szerelt SoC-ról kiderült, hogy a 14 nanométeres gyártástechnológiával előállított, Exynos 7880-as lapkát takarja, amelyhez 3 GB RAM, de ezúttal látszólag 64 GB tárhely jár. Ami érdekesebb, és az optikai képstabilizátorral felszerelt elődmodell kameraképességeiből kiindulva nem elrugaszkodott feltételezés, hogy tovább fejlesztették a képalkotó lehetőségeket, és az előlapi és a hátlapi kamera felbontása valóban megegyezik. Mindkét benchmark 16 megapixeles előlapi modult listázott, így a tévedés, vagy elírás lehetősége egyre valószínűtlenebb.

Azóta történt

  • Vízálló lehet a Galaxy A7 (2017)

    A Samsung Galaxy A sorozat jövő évi kínálatáról egyre több információ kerül elő, ezúttal az A7 (2017)-ről tudhatunk meg további részleteket.

Előzmények

Hirdetés