Szelfimotoros Xiaomi bukkant fel

A találgatások a Redmi Snapdragon 855-ös mobiljától kezdve a következő Pocophone-on át egy új Mi készülékig variálódnak.

Lu Weibing, az idén önállósodott Redmi márka egyik vezére már korábban előrevetette, hogy még idén érkezik egy Snapdragon 855-tel szerelt, kedvező árú csúcskészülék, bár olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy az Pocophone név alatt startol el. Még a kameralukas kivitelt is megemlítették, pár órája aztán felbukkant az alábbi, hosszúkás kép. A sötétbordó szín mellett a jack kimenet is észrevehető, a nyíl pedig azt a nehezen kivehető elemet segít a szemnek megtalálni, amelyik minden bizonnyal egy felülről, motorikusan kiemelkedő szelfiegység teteje lehet, csukott állapotban.

(forrás: GizmoChina)

Weibing a minap ugyanakkor hozzátette: nem kell mindent elhinni, amit az interneten mondanak, és a GizmoChina szerint esélyes, hogy fent egy Mi logós készülék pillantható meg. A képet mindenesetre Wang Teng Thomas posztolta a Xiaomi részéről, egy Lei Bin társalapítóval közös találkán, és beszédes, hogy a termékelnök a fotót gyorsan törölte is a weibóról. Akárhogy is: szelfimotoros telefon még nem volt Mi/Redmi/Pocophone/BlackShark brand alatt, a Mi Mix 3 is inkább teljes terjedelmével csúszott szét, úgyhogy a képen minden bizonnyal egy újdonság látható. Jöhetnek a tippek a nevére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés