Hirdetés

Szemügyre vehető a Honor Cherry

Néhány nappal ezelőtt már több kép is felkerült az internetre a Honor hamarosan érkező újdonságáról, most pedig megincsak fotókat láthatunk az egyelőre csak Cherry kódnéven fejlesztett készülékről. A mobil a hírek szerint először Oroszországban lesz megvásárolható, méghozzá 13-15 ezer rubelért, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 62-72 ezer forintot jelent.

A készülék belsejében minden bizonnyal egy 28 nanométeres csíkszélességű Kirin 620 chipset lapul majd, a nyolcmagos processzor Cortex-A53 magokat tartalmaz. A grafikus gyorsítást a Mali-450MP4 végzi, és nem marad majd el a Cat.4-es 4G/LTE támogatás sem.

Napvilágot látott egyébként egy kamerafotó is, az EXIF információkból pedig az derült ki, hogy egy 13 megapixeles szenzorral lőtték, ami 1/3.2"-es és f/2.0 rekesztértékű.

A hátlap alatt egy 2550 mAh kapacitású akkumulátor látja majd el energiával a telefont, ami állítólag 51 óra könnyedebb, és 28 óra erősebb használatot biztosít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Magyarországra érkezik a Honor Holly

    A rendkívül jól árazott, HD felbontású középkategóriás mobil áprilisban kerül a hazai boltok polcaira.

  • MWC 2015: Európába jön a Honor 6 Plus

    Láttuk a CES-en, akkor még úgy volt, hogy a készülék az ázsiai és az észak-amerikai piacon lesz csupán elérhető.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés