Szenzorszigetes lesz a Nubia Red Magic 3?

A kiszivárgott képernyőfelvétel rengeteg részletet elárul a Nubia gamer szériájának harmadik modelljéről.

A Nubia Red Magic 3-ról eddig nem sok információ került elő, de a termékkategória alapján azért egy csomó dolgot készpénznek vehetünk. A lapkakészlet nyilván az elérhető legerősebb (Qualcomm Snapdragon 855), rendszermemóriából minimum 6 GB-ra számítunk, de ennek a duplája sem elképzelhetetlen; az elődmodell is elérhető 10 GB RAM-mal. A brand ügyvezető igazgatója által megosztott szabadalmi terv alapján mindehhez aktív léghűtés jár majd integrált ventilátorral. Ennek köszönhetően nagyobb akkumulátor (valószínűleg 5000 mAh) is elfér a házban.


[+]

A Roland Quandt által megosztott képernyőfelvétel több dolgot is megerősít. Egyrészt azt, hogy lesz ventilátor, másrészt a magas(abb) képfrissítési rátát. A panel adaptív képfrissítéssel dolgozik majd: lehet automatikus, fix 60 vagy 90 Hz maximum. Az iPad Pro, az Asus RoG Phone és várhatóan a OnePlus 7 Pro is ilyen technológiával rendelkezik, míg a Razer  Phone 2 120 Hz-es Sharp IGZO panellel. A képernyőfelvétel felbontása (1080 x 2340) számszakilag viszont gyanúsan szenzorszigetes. A bemutató április 28-án esedékes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Brutális lett a Nubia Red Magic 3

    A ZTE bivalyerős gamer mobilja 8K videofelvételt és 1920 fps szuperlassítást is tud a prémium felszereltség és egyedi dizájn mellett.

  • Mit ér a mágia a kínzópadon?

    Erre volt kíváncsi Zack Nelson, amikor a Nubia Red Magic 3 gamer telefont meggyötörte és darabjaira szedte. Talált is egy dizájnhibát.

  • Bemutatkozott a Nubia Red Magic 3S

    A gamer közösség kedvére próbáltak tenni a Snapdragon 855+-szal, az UFS 3.0-s tárolóval, a frissített hűtési rendszerrel és a 90 Hz-es képfrissítési rátával.

Előzmények

Hirdetés