Szeptember 19-én mutatkozik be a Huawei Watch GT 2 is

Az eddigi gyakorlat alapján sejtettük, de most már hivatalos a Watch GT utódjának premierdátuma.

Szeptember 19-én, Münchenben mutatkozik be a Huawei Mate 30-as széria és ezek szerint, menetrendszerűen a Huawei Watch GT új generációja is. A Watch GT 2-t nagyobb akkumulátorral, beépített GPS-szel, mikrofonnal és hangszóróval várjuk, esetleg vezetékmentes töltéssel, viszont mindenképpen a Huawei új lapkakészletével. A Berlinben bemutatott Kirin A1-es szett kifejezetten hordható okoseszközökhöz készült és a FreeBuds 3-ban debütált.


[+]

A Huawei Watch GT 2 szintén Bluetooth 5.1-es szabvánnyal kapcsolódik majd, ami egyrészt alacsony energiaigényt, másrészt stabil kapcsolatot és rendkívül nagy sebességű vezetékmentes adatátvitelt jelent. A kialakításon a kiszivárgott renderek alapján, sokat legalábbis nem változtatnak, marad a két kivitel (klasszikus és sport), az üzemidő viszont potenciálisan növekedni fog az energiahatékony lapka és a nagyobb akkumulátor miatt.

Azóta történt

  • Ilyen lesz a HarmonyOS a Watch GT2-n

    A Huawei második generációs csatlakoztatott órája állítólag operációs rendszert és chipet vált. Holland forrásból több óralap és információ is felbukkant.

  • Hívást fogad és zenét játszik a Watch GT 2

    A magyar nyelv és a stresszelemzés is befutott, van mikrofon és hangszóró, BT 5.1-es chipset és tároló, illetve szerényebb tudású női változat.

  • Huawei Watch GT 2 - épp ideje!

    Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.

Előzmények

Hirdetés