Szerdán mutatkozik be az Oppo Reno7 széria

Három új modellt várunk az Oppótól a Reno szériában, mindegyikről van előzetes információ, de a Pro verzió specifikációja teljes egészében kiszivárgott.

Az Oppo november 25-én mutatja be a Reno széria új modelljeit, amelyekről már természetesen rengeteg infó szivárgott ki. A Reno7 és a Reno7 SE-t a JD.com viszonteladó termékoldala körvonalazza, a Reno7 Pro-t viszont a GizNext buktatta le szinte teljes várható valójában. A képek alapján a Pro verzió, a OnePlus Nord 20-hoz hasonlóan az Apple-féle dizájnvonalat követi, ami (szerintem) továbbra is nagyon jól áll a készülékeknek.

Oppo Reno7 Pro
Oppo Reno7 Pro

A Reno7 és 7 Pro 4500 mAh-s teleppel várható, amihez a Pro verzió esetében biztosan jár a 32 perc alatt teljesítő 65 wattos gyorstöltés, de nem kizárt, hogy a széria Snapdragon 778G szettel szerelt alapmodellje is ismerni fogja ezt a trükköt. A Reno7 Pro Dimensity 1200-as lapkakészletét 8 vagy 12 GB rendszermemória egészíti ki 256 GB belső tárhely mellett, amit maximum 2 TB-ig lehet növelni microSD kártyával. Mellesleg a Reno7 is elérhető lesz 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel, de ott opció lesz egy 8/128 GB-os csomag is.

[+]

A megjelenítő pontos méretét egyelőre nem árulták el, de azt igen, hogy a 32 megapixeles szelfikamerával kilyukasztott AMOLED panel aránya 92,8% lesz, a képfrissítés 90 Hz, a felbontás pedig FHD+ 402 ppi pixelsűrűséggel, 20:9-es képaránnyal. Mindezek alapján 6,54 hüvelyket számoltunk ki, de majd meglátjuk. A hátlapon három kamera dolgozik majd 50 megapixeles főegységgel, amit egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró szenzor kísér. A Reno7 SE-ről egyelőre nem sokat tudunk, de szerdán úgyis minden kiderül a még Android 11-el érkező készülékekről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Oppo Reno5 5G - üdv a klubban

    Megjött Magyarországra az Oppo, rögtön olyan középkategóriás gépekkel, amelyeknek komoly konkurenciával kell megküzdeniük. Van esélye a Reno5-nek?

  • Bemutatkoztak az Oppo Reno 6-család tagjai

    Három modell látott napvilágot, a sima változat a formatervével és 5G-képességével keltheti fel a figyelmet, a Pro modellek pedig kamerában és hardverben is nagyobbat villantanak.

Hirdetés