Szétkapták a Zenfone 7 Prót

Szerencséjére aztán összerakták, és még mindig működik. Ügyesen rejtegeti a kamerarendszer a motoros mechanikát.

Remek mobil lett a Zenfone 7 Pro, amely ugyan közel negyed kilójával borzasztóan masszív, lényegében mindent tud, amit egy modern csúcstelefonnak kell, mégis kettessel kezdődik a hat számjegyű árcédula (csak nagyon sok kilences jön utána). Mi maradtunk a külső, a belső és a kamera körbejárásánál, a szétszerelésre ugyanis nem vállalkoztunk – nem úgy a PBKreviews, amely betekintett a friss Asus zászlóshajó belsejébe.

Kétségtelenül a kamera a 7 Pro legérdekesebb alkatrésze, de azért megkukkantható az 5000 mAh-s telep, valamint egy sor kábel és hardverkomponens a fenti videóban. Magát a 64 + 12 + 8 megapixeles kamerarendszert az illető nem bontotta darabjaira, így komolyabban a motorikus kicsapó mechanizmus se vehető szemügyre, ám ennél fontosabb, hogy viszonylag egyszerű a rendszert a házból eltávolítani, ha úgy alakul, hogy cserére szorul.


(forrás: PBKreviews) [+]

A 6,67"-es, 90 Hz-es AMOLED panel megbontásába a csatorna szintén nem fogott bele a túloldalon, mert az már jóval kényesebb téma, amit a Zenfone 7 Pro azzal hálált meg összeszerelés után, hogy probléma nélkül bekapcsolt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés