Szuperbiztos telefontartót mutatott be az Ulefone

Bár a legtöbb készülékük bírja a gyűrődést, azért mégsem lenne jó, ha lerepülne a kormányrúdról, hát még, ha nem is strapabíró Ulefone-unk van.

Az Ulefone jellemzően extrém strapabíró készülékekkel segíti azokat, akik kemény terepen is szeretnék élvezni az okostelefonok előnyeit, akár munkáról, akár kikapcsolódásról van szó. Bár a legtöbb strapamobiljuk állja a sarat, nagy sebességű járműről durva talajra landolni nem feltétlenül muszáj az erre kiképzett daraboknak sem, főleg, ha egy mezei, csupa-üveg készülékkel mennénk neki a terepnek.


[+]

Az Ulefone Armor Mount Pro AM01 az Armour Mounttal ellentétben már nem csak sík felületekre szerelhető fel, a legtöbb biciklire, motorra, elektromos biciklire és rollerre rögzíthető az 1,26 hüvelyk átmérőjű rögzítővel, amihez egy 0,87 és egy 1 hüvelyk átmérőjű gumigyűrű is jár a szoros illeszkedés, a rezonancia csökkentése és a jármű vázának védelme érdekében. Utóbbiba egy 8 centi széles csúszásgátló pánt is besegít.

Az Armor Mount Pro lényegében bármilyen okostelefonnal használható, ami 5,4 és 7,2 hüvelyk között van tokkal vonóval, a kialakításnak köszönhetően stabilan fogja az eszközt, miközben a kamerákat szabadon hagyja, így semmi akadálya a történések akár 360 fokos rögzítésének, a rázkódáskiegyenlítő alátámasztás pedig többek között segít, hogy a felvétel értelmezhető is legyen, de leginkább a készüléket ért behatásokat hivatott csökkenteni göröngyös vagy kátyús úton. Ha meg otthagyjuk valahol a járművet, a speciális rögzítőcsavar (kábé, mint egy kerékőr) biztosítja, hogy ugyanott találjuk, ahova felszereltük. Az Ulefone most 59 dolláros áron kínálja az amúgy 89 dolláros kiegészítőt a hivatalos webshopban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés