Tájékozódni is segítenek az új Asus PDA-k

Hamarosan Magyarországon is megjelenik az Asus két új, navigációs segédeszközként is használható kéziszámítógépe. A MyPal A632 és A636 jelzést viselő modellek az aktuális SiRF III GPS chipet tartalmazzák, a műholdak jeleinek vételét egy kihajtható, 25 x 25 mm-es antenna segíti, de külső antenna is csatlakoztatható a készülékre. A térkép a 3,5 hüvelykes, QVGA (240x320 pixel) felbontású, 65 ezer színű kijelzőn álló és fekvő állásban is megjeleníthető; a hangos utasítások a beépített hangszórón vagy fejhallgató-kimenetre továbbítva szólalnak meg. A cserélhető Li-ion akkumulátor legfeljebb 7 órányi navigációra ad lehetőséget, míg irodai alkalmazások esetén 19 órás maximális üzemidőt biztosít.

A két modell fő paraméterei megegyeznek: mindkettő a Windows Mobile 5.0 platformra alapoz, processzoruk egy 416 MHz-es Intel XScale PXA272. A flash ROM mérete 128 MB, az SDRAM pedig 64 MB-os; a memória SD/MMC kártyákkal bővíthető, és természetesen mód van SDIO bővítmények használatára is. A MyPal A632 két slottal is bír, a másodikba miniSD kártyákat lehet illeszteni. Az A636 esetében ugyan csak egy kártyahely áll rendelkezésre, ám integrált funkcióként kapjuk a vezeték nélküli hálózati kapcsolódást biztosító Wi-Fi interfészt. A Bluetooth 1.2, az infravörös és az USB 1.1 (kliens) port mindkét modellnek része.

A két PDA nemcsak a szokásosnak mondható irodai programcsomaggal (Word, Excel, Outlook, PowerPoint stb.) érkezik, de a hazai vásárlók megkapják hozzá a Magyarország útInfó Medium változatát is. A MyPal A632 ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára 104 900 forint, a Wi-Fi-s MyPal A636-ért kereken 10 000 forinttal többet kérnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés