Tárcsás dizájnnal érkezhet az Enjoy 20, vagyis a Mate 40 Lite

Nemcsak élő fotó, renderkép és pár adat szivárgott ki, hanem az, hogy az Enjoy 20-at mire fogja a Huawei átcímkézni.

Eljött a nyár legforróbb időszaka, és nagyban folyik már az őszi termékvonalak előkészítése. Nem először fordulna elő, hogy valamelyik Huawei P vagy Mate szériás Lite modell egy korábban más néven bejelentett eszköz formáját és tudását örökli meg.

Az Enjoy 20 renderképe
Az Enjoy 20 renderképe (forrás: Teme) [+]

A Teme értesülései szerint ezt a forgatókönyvet követi a hamarosan érkező Enjoy 20, amelyet ősszel eséllyel címkéznek majd át Mate 40 Lite-ra, és igazából a hátlapi tárcsás kameradizájn, valamint a specifikáció is beleillik ebbe a teóriába. A fenti renderkép mellett lent a telefon élőben is kiszivárgott, aláhúzva néhány kulcstulajdonságot.

Az Enjoy 20 élő fotón
Az Enjoy 20 élő fotón (forrás: PlayfulDroid)

A MediaTek Dimensity 800-at bevető Enjoy 20 Pro után a sima Enjoy 20 igazából nem fog visszalépni jelentősen, lévén a 820-as Kirin SoC fürge és az 5G modem is megvan. A lefényképezett telefon 8 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót használ, 10-es Androidot futtat és a tartalmakat 1080 x 2400 pixeles panelen jeleníti meg, csepp- és lukmentes kivitellel.


(forrás: GSM Arena)

Persze szó nincsen képernyőbe épített kameráról, a források legalábbis motorikusan kiemelkedő szelfiegységről írnak. Hátra a források 48 megapixeles főkamerát várnak, a házban pedig 4300 mAh-s telep lapulhat, 22,5 wattos gyorstöltéssel. Az Enjoy 20 július 26-án mutatkozik be, a Mate 40 Lite viszont várhatóan csak október tájékán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés