Tarolt a Honor a Black Fridayen

A Honor meggyőző eladási eredményeket tett közzé a Black Friday hétvégéjének forgalmáról, illetve Európában hozzászámolták még a Cyber Monday adatait, ami átlagosan 200%-os növekedést mutatott a tavalyi megegyező időszakhoz képest. A Honor nem csak Európában és a Közel-Keleten tarolt, az Egyesült Államokban is.


[+]

Noha a Huawei nem lehet jelen az amerikai piacon, a Honor mint online brand rekord számokat produkált az Államokban, többek között az Amazon is teljesen kifogyott a Honor View 10 készletekből, amiről mi is megállapítottuk, hogy igen potens eszköz. Nyugat-Európában a Honor 9 Lite volt a favorit a 150-200 eurós kategóriában, az online eladásokkal felkerültek az Amazon Top 10 listájára, összességében pedig 250%-os növekedést könyvelhettek el.


[+]

A skandináv térségben szintén jelentősen emelkedett a piaci jelenlét, Finnországban az első számú választás volt minden értékesítési csatornát figyelembe véve a mobil kategóriában, ami 250%-os javulást jelent. Csehországban a Honor 10 eladásai ugrottak 300%-kal a tavalyi megegyező időszakhoz képest, míg Lengyelországban az összes Honor modellt elkapkodták az online boltokból mindössze két óra alatt. A legkeresettebb készülék a Honor Play volt, ami a Black Friday során 500%-kal jobban fogyott, mint a bemutatás óta bármikor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor Play - játék az árakkal

    Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

  • Honor View 10 - tízpontos kilátás

    A Huawei gyakran generál magának házon belüli konkurenciát, a Honor View 10 viszont remekül pozicionált és megkülönböztethető eszköz lett, aminek így remek esélyei vannak.

  • Honor 9 Lite - a másik köntös

    Nagyon jó nyitóárat találtak a 18:9-es kijelzővel szerelt, négy kamerás, Android Oreo rendszerrel futó, üveg hátlapos Honornak.

Hirdetés