Tavasszal érkezhet a Google Pixel Buds

A vezetékmentes fülhallgatók a Pixel 4-es szériával mutatkoztak be, de csak idén tavaszra ígérte őket a gyártó.

A Google Pixel Buds második generációja a Pixel 4-es szériával mutatkozott be, noha a termék akkor még prototípusként létezett. A valódi vezetékmentes fülhallgató piacra kerülést 2020 tavaszára ígérte a gyártó, ami reálisnak is tűnik, a Buds (2nd Gen) épp most kapta meg a Bluetooth hitelesítést. A készüléket két kódnéven jegyzi a rendszer, úgyhogy vagy kétféle verzióban lesz elérhető, vagy csak külön cikkszámon regisztrálták a töltőtokot és a füleseket.

Mindenesetre a Pixel Buds 5.0-s Bluetooth-szal dolgozik majd, továbbra is elérhető lesz a Google Asszisztens, a valós idejű fordítás [mindig a Bábel halra emlékeztet], a teljes körű zenevezérlés és elvileg ergonomikusabb támasztékot is kap a valamivel kompaktabb új modell. A hangerő a környezeti viszonyoknak megfelelően, automatikusan igazodik az Adaptive Sounddal, a telefonbeszélgetéseket fülesenként két mikrofon segíti, a beszédfelismeréshez pedig az állkapocs rezonanciáját is figyeli a rendszer.

A víz- és izzadságálló fülesek a gyártó ígérete szerint öt órás önálló üzemidőt tudnak, a vezetékmentesen tölthető tokkal pedig huszonnégy órányi zenehallgatást lehet kipréselni az eszközből, az árcetlin pedig 179 dollár szerepel majd, ami körülbelül 53 ezer forintot jelent. Feltehetően a májusi Google I/O-n realizálódik a termék.

Azóta történt

Előzmények

  • A Pixelekkel együtt jön egy Buds 2 is

    A 9to5Google értesülése szerint folytatódik a Google logós, vezetékmentes fülhallgató szériája, október 15-én nem csak a Pixel 4-ekre lehet érdemes figyelni!

  • Íme, az új Google termékcsalád

    Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.

Hirdetés