Teleszkópos makró kamerát mutatott be a Tecno

A Tecno tavaly számos kamerás fejlesztést mutatott be, ezek közül elsőként a szenzor szintű stabilizáció és a teleszkópos makró kerülhet ténylegesen mobilkészülékbe.

Valószínűleg már idén bemutatkozik az a készülék, amibe a Tecno új makrórendszere dolgozik ötszörös veszteségmentes zoommal. A technológiáról először tavaly decemberben beszéltek, többek között a Samsunggal közösen fejlesztett RGBW színszűrő és a szenzor szintű stabilizáció mellett. Ezek közül a készülékházból motorikusan kiemelkedő, teleszkópos makró kamera lehet az első, ami forgalomba kerül. (Mármint Androidos készülék esetében. Az iPhone 12 Pro Max és a az iPhone 13 széria szenzoros stabilizációval dolgozik.)

A Tecno folyamatos optikai zoommal és a nagyobb rekeszértékkel a főkameráéval megegyező minőségű közeliket ígér anélkül, hogy túl közel kellene menni a témához. A gyártó meglehetősen kompaktként jellemezte a kameramodult, ami így nem igényel különösebben nagy körítést, de specifikációt, és nem mellesleg tesztképeket egyelőre nem biztosított.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Hirdetés