Teljes zűrzavar látszik a Redmi és Redmi Note szériák körül

Most épp a Redmi Note 11 4G mutatkozott be: pontosan ugyanaz, mint a Redmi 10, csak a kamerákon variáltak egy leheletnyit.

Szóval, néhány hete volt itt egy Redmi Note 11-család, aminek minden tagja 5G-s, sőt, 60 ezer forintnyi jüan alatti árú tagja is van, amit errefelé Poco M4 Pro 5G néven lehetett megismerni. Most ennek a szériának az árát próbálják még lejjebb nyomni, méghozzá egy 4G-s Redmi Note 11-gyel, ami a gyakorlatban egy egyszerű Redmi 10.

[+]

A nehezen követhető törtéent dióhéjban úgy néz ki, hogy egy műanyag házban 6,5 hüvelykes Full HD+ felbontású LCD kijelzőt találunk 90 Hz-es képfrissítéssel, adaptív funkcióval, a rendszerchip egy MediaTek Helio G88, szoftveres oldalon pedig a MIUI 12.5-öt egy Android 11-re épülve láthatjuk futni. Az előlapon kameralyuk van 8 megapixeles szelfikamerát magába foglalva, hátul pedig 50 megapixeles főkamerát, 8 megapixeles ultraszélest és egy 2 megapixeles makróegységet találunk, a 2 megapixeles mélységszenzort elhagyták a Redmi 10-ről.


[+]

Oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, Type-C csatlakozóval, sztereó hangszóróval, 3,5 milliméter jack porttal és infrával is fel van szerelve a kütyü, 5000 mAh kapacitású akkumulátora hosszú üzemidőt, de 18 W teljesítménnyel nem túl gyors töltést ígér. Mindezért Kínában, 4/128 GB-os kiszerelésben 52 ezer forintnak megfelelő 999 jüant kell fizetni: a Redmi 10 ismeretében ez még így sem hangzik a világ legjobb üzletének, de még mindig kedvezőbb, mintha a hazai árral számolunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés