Tényleg a Xiaomi Mi CC9e lesz az Mi A3

Csak jobb kijelzővel és Android One támogatással. Minden más tökéletesen megegyezőnek tűnik

A Xiaomi nemrég mutatta be a CC termékvonal első modelljeit, amelyek közül a szerényebb hardveres kiépítésű változat nemzetközi forgalmazásban Xiaomi Mi A3 néven fog megjelenni. A Mi CC9e-hez képest mindössze annyi változás lesz, hogy a Mi A3 ujjlenyomat-olvasóval felszerelt, 6,08 hüvelykes AMOLED paneljének felbontása valószínűleg inkább FHD+ lesz és nem HD+, mint a CC9e esetében, tekintve, hogy az A széria eddig sem adta alább.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

A hardver és minden egyéb ugyanaz, tehát az A3 mégsem Snapdragon 730-cal, de még csak nem is 710-zel érkezik, hanem a roppant friss, 11 nanométeres, maximum 2 GHz-es Kryo 260-as magokkal dolgozó Snapdragon 665-tel. A kameracseppben is marad a 32 megapixeles szenzor, a hátlapon a 48 + 8 + 2 megapixeles rendszer és a 4030 mAh-s, 18 wattos gyorstöltésre felkészített akkumulátor. Memóriából 4/64 és 6/128 GB-os variánsokra lehet számítani.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi A3

    720p felbontású OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, Snapdragon 665 rendszerchip, 48 megapixeles kamera, 4030 mAh kapacitású akkumulátor. Nem véletlenül ismerős adatok!

  • Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás

    Fura egyveleg a harmadik Android One rendszerű Xiaomi, ami tripla kamerát kínál hátul jófajta üzemidővel, ám csak HD kijelzővel és eggyel régebbi Androiddal, mint ami egy kínai Redmin fut.

  • Lesz Mi 9 Lite is Európában

    A CC9-et hozzák ezen a néven Európába, a spanyol bemutató napokon belül válik esedékessé.

Előzmények

Hirdetés