Hirdetés

Tényleg vonzó ajánlat a Honor 10

A Huawei P20-tól viszonylag kevéssé eltérő Honor 10 a lényegi tulajdonságokban osztozik a Huawei csúcsszériájának alapmodelljével, az alacsonyabb árért cserébe van jack csatlakozó és csak néhány dologról kell lemondani. Ami úgy tűnik, az európai vásárlóknak pont nem okoz gondoz, mivel a Londoban kedden (ismét) bemutatott készülék már majdnem mindenhol hiánycikk.


[+]

A Huawei, vagyis a Honor nem részletezte, hogy eredetileg mekkora készletekkel indított az európai piacokon, de annyi biztos, hogy 80 ezer felhasználó élt a közösségi média felületein elérhető 30 eurós kedvezménnyel. Spanyolországban mindössze hat óra alatt fogyott el a komplett készlet, míg Franciaországban a kék színátmenetes verzió volt népszerű, így ott már az első nap abból alakult ki hiány.

Előzmények

  • Európában is tarolhat a Honor 10

    Fiatalosabbra vették, pár funkciót kivágtak a P20-ból, ettől viszont roppant barátságos árazású lett az egyre jobban önállósodó Honor csúcsmodellje.

  • Honor blog: A Honor 10 európai startjával egy időben új blog is indul

    Élőben nézhető lesz a londoni premier, ahol a Honor 10-ről is lehull a lepel. És természetesen beszámolunk a részletekről is hamarosan.

  • Huawei P20 - ez is kétkezes lett

    Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.

  • Bemutatkozott a Honor 10

    Notch, jack kimenet, Kirin 970, Android Oreo, mesterséges intelligencia, dupla hátlapi kamera és rendkívül versenyképes ár – Kínában már leleplezték, Európába májusban jön a kávamentes Honor 10.

Hirdetés