Tódulnak a hírek a Samsung hajlítható készülékeiről

Egyre több helyen és hitelesítő hatóságnál bukkan fel a Galaxy Z Fold3 és Z Flip3.

A Samsung valószínűleg nyáron mutatja be a Galaxy Z Fold és Z Flip új generációját, utóbbi a hírek szerint elegánsan átlépi a 2-es sorszámot, hogy összhangban legyen a másik hajlítható modell generációs jelölésével. Nem megerősített, de elvileg kompetens források arról pusmognak, hogy a Z Fold3 és Z Flip3 valamilyen szintű IP védettséget tud majd felmutatni, ami valódi előrelépés lenne a technológiában, még, ha csak cseppállóságról lesz is szó.


[+]

Eközben a Z Fold3 megjárta a 3C hatóságot, ahol két, egyenként 2215 és 2060 mAh-s akkumulátort regisztráltak. A telep az Z Fold2-ben is, már csak a hajlítható kivitel miatt is két darabban leledzik, viszont ezzel továbbra is fennmarad a lehetőség a jóval gyorsabb gyorstöltés integrálására, a kisebb összkapacitás pedig valószínűleg a várhatóan könnyebb és kompaktabb kivitel eredménye. Az Ice Universe értesülései szerint a Z Fold3 13 grammal lesz könnyebb, mint az előd, ami egy 282 grammos készüléknél azért számottevő.


[+]

A tömegcsökkenésnek köze lehet az Samsung Let's Go Digital által felfedezett, újonnan bejegyzett szabadalmához is. Nem kizárt, hogy az úgynevezett Armor Frame titán vagy szénszálas keretre utal az általában használt alumínium ötvözet helyett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés