Tovább oreósodnak a Nokiák

Juho Sarvikas, a HMD egyik, Nokia termékekkel foglalkozó igazgatója osztotta meg a Nokia frissítésekkel kapcsolatos legújabb híreket. Az ötletes, akrosztichonnal feldobott költemény teszi egyértelművé, hogy a Nokia 8 készülékek tulajdonosai számára véget ért az október végén indult béta program, rövidesen mindenkinek megérkezik az OTA frissítés. Ezzel megérkezik a kép-a-képben mód, az új autofill-szisztéma, illetve az értesítési pötty – ezekről írtunk már a vonatkozó cikkünkben –, de a gyártó gyorsabb bootolást és friss biztonsági csomagot is ígér.

Nem kell csüggednie annak sem, aki egy olcsóbb HMD-s eszközt választott, hiszen a cég állításai szerint még a hármasra is jön az Oreo, a Nokia 5 és 6 tulajdonosok számára pedig ez igazán közel lehet, a béta program elindulása napokon belül várható. Ezt szintén a fent említett igazgató osztotta meg a Twitteren.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Még Android P-t is kapnak a jelenlegi Nokiák

    A HMD persze kiemelte, hogy lépésről lépésre haladnak, előbb az Oreo jut el mindegyikre. Ugyanitt kinyílhatnak a bootloaderek.

  • Minden HMD-s Nokia frissül Android Oreóra

    Legalábbis az okostelefonok, amelyek Android 7 Nougattal mutatkoztak be.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

Hirdetés